*Esra*

GRAFİKER
Grafik Tasarım
Katılım
1 Eyl 2012
Mesajlar
12,742
Tepkime puanı
3,665
Puanları
113
ruya-tabirleri8szzp.jpg


Rüyada UZUN SAÇ Görmek

Rüyada uzun saç görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında ortaya çıkan sorunları ve problemleri çözmek için sakin bir şekilde oturup çok dikkatli ve uzun uzun düşünerek karar vermesi gerektiğine delalet edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, attığı her adımı düşünerek ve en doğru kararı vererek yol alması gerektiğine işaret edilir.

Rüyada Uzun Saç Teli Görmek
Rüyada uzun saç teli görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına delalet edilir.


Rüyada Uzun Saç Taramak
Rüyada uzun saç taramak, rüya sahibinin, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve hayırlı kısmetler elde edeceğine, çok güzel işlere gireceğine ve çok yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet edilir. Rüyada uzun saç taramak, rüya sahibinin, çok hayırlı ve hikmetli işler ile uğraşacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorumlanır.


Rüyada Uzun Saç Dökülmesi
Rüyada uzun saç dökülmesi, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük bir parasal sıkıntı yaşayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına alamet eder.


Rüyada Saç Kesmek
Rüyada saç kesmek, rüyayı gören kişinin, hayatında endişe verici ve sıkıntılı olayların gerçekleşeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine ve aile hayatında tartışma ve sürtüşmelerin baş göstereceğine tabir eder.


Rüyada Uzun Saç Yıkamak
Rüyada uzun saç yıkamak, rüya sahibinin, kendisini bazı konularda yetersiz gördüğüne, bu sebeple insanlardan çekindiğine ve eksikliklerinden endişe ettiği için de sosyal hayatta çok eksik kalacağına yorulur.

 
  
 
emeğine paylaşımına teşekkür ederim
 
    
emeğine paylaşımına teşekkür ederim
 
    
 
 

Similar threads


Üst Alt