*Esra*

GRAFİKER
Grafik Tasarım
Katılım
1 Eyl 2012
Mesajlar
12,742
Tepkime puanı
3,665
Puanları
113
ruya-tabirleri8szzp.jpg


Rüyada SARI SAÇ Görmek

Rüyada sarı saç görmek, sıkıntıların biteceğini haber verir ve hayırlara yorulur. Rüya sahibi için çok güzel ve sürpriz gelişmelerin meydana geleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine alamet eder. Rüyada sarı saç gören kişinin yaşamı gönül hafifliği içinde geçer, rüya sahibi keyfinden hiçbir şey kaybetmeksizin istediği gibi bir hayat geçirir diye yorumlanır.

Rüyada Sarı Saç Boyatmak
Rüyada sarı saç boyatmak, erkek ve kadın için ayrı ayrı tabir edilir ve kadın için hayır olarak kabul edilirken erkek için şanssızlık olarak yorumlanır. Rüyada saçını sarıya boyattığını gören bir kadının hayatının ve işlerinin yoluna gireceği, mutluluğunun da çoğalacağı anlamına gelirken bu rüyayı bir erkeğin görmesi o kişinin kısmetinin kapanacağına işaret eder.


Rüyada Sarı Saç Taramak
Rüyada sarı saç taramak, rüyayı gören kişinin hayırlı haberler alacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet edilir.


Rüyada Sarı Saç Örmek
Rüyada sarı saç örmek, rüya sahibinin hayatının olumlu yönde değişeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet eder.


Rüyada Sarı Saç Boyamak
Rüyada sarı saç boyamak da sarı saç boyatmak gibi tabir edilir ve güzel ve iyi olana delalet eder. Rüyayı gören kişinin emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve kişinin emeklerinin karşılığında alacaklarının kendisini hem maddi hem de manevi olarak mutlu edeceğine tabir edilir.


Rüyada Sarı Saç Teli Görmek
Rüyada sarı saç teli görmek, rüya sahibinin yaşamının istediği gibi ilerlemeye başlayacağı, gelirinin çoğalacağı, malının ve parasının artacağı, kişinin çalışmalarının hak ettiği takdiri göreceği ve bu sayede mesleğinin en parlak dönemini yaşayacağı anlamına gelir.
 
  
 
emeğine paylaşımına teşekkür ederim
 
    
 
 

Similar threads


Üst Alt