*Esra*

GRAFİKER
Grafik Tasarım
Katılım
1 Eyl 2012
Mesajlar
12,742
Tepkime puanı
3,665
Puanları
113
ruya-tabirleri8szzp.jpg


Rüyada NUR Görmek

Rüyada nur görmek, gerçek anlamına yakın şekilde tabir edilir ve kişinin nurlarla karşılaşmasına delalet eder. Çok hayırlı ve makbul bir rüyadır. Kim rüyasında nur görse, onun kalbine ve ruhuna güzellikler dolar, üzerine Allah’ın şefaati, hikmeti, rahmeti ve merhameti yağar. Rüya sahibi Allah katında af olur. Sağlığı, neşesi, kazancı yerinde olur, aile içindeki huzuru hiç eksilmez denir. Rüyada nur görmek, inanların mutluluğuna, inanmayanların da doğru yolu bulmasına tabir edilir.

Rüyada Nur Yüzlü Kadın Görmek
Allah tarafından nasip edilecek hayırlı ve kısmetli işlere, evliliğe, vatana millete güzel ve hayırlı evlatlar yetiştirmeye işaret ederken diğer yandan da kısa zaman içinde gelecek olan müjdeli haberlere yorulur.


Rüyada Nur İnmesi
Rüyada nur indiğini gören kişinin ruhu ve yolu aydınlanır. Rüya sahibi bilge ve alim olmuş kişilerden feyz alacak, yüzünü hem ilim ve irfana hem de Kabe’ye dönecek inancını saptırmadan ve nefsine yenik düşmeden layığı ile yaşama şerefine nail olacak demektir.


Rüyada Nur Yağması
Rüyada nur yağması, bereket ve bolluk anlamına gelir. Rüya sahibinin verimli işler yapmasına yani küçük girişimlerinden büyük fayda sağlamasına, mutluluğa ve huzura kavuşmasına işaret eder. Bu kişi melanetlerden de korunur diye yorumlanır.


Rüyada Nur Yüzlü Dede Görmek
Müjde verecek hayırlı bir kimseyle karşılaşmaya delalet eder. Rüya sahibinin belki de hayatında daha önce hiç duymadığı kadar sürpriz olacak bir haberi getirecek olan kimsenin varlığına tabir edilir.


Rüyada Nur Dağına Çıkmak
Rüyada nur dağına çıktığını gören kişinin geri kalan hayatından yana sırtının artık bir daha asla yere gelmeyecek kadar şanslı olacağı anlamına gelir. Kişi, en zor gibi görünen işlerin ve sorunların üstesinden gelecek kadar başarılı olacaktır.


Nablusi Rüya Tabirleri :
Rüyada nur görmek, hidayete delalet eder. Kafir olan birisi rüyada zulmetten nura ve karanlıktan aydınlığa çıktığını görse, Allah (C.C.) onu İslam ve imanla şereflendirir. Ve o kimse dünya ve ahirette manen Allah (C.C.)’a yaklaşır. Nurdan ve aydınlıktan hidayete, isyandan sonra tevbeye ve körlükten sonra basirete nail olmaya delalet eder. Bunların aksi yani insanın nurdan zulmete çıkması, zenginlikten sonra fakirliğe, izzetten sonra zillete, hidayetten sonra sapıklığa ve kör olmasına delalet eder. Nur, salih amellere, ilme, Kur’an’a, salih bir evlada ve alime delalet eder.
Nurdan bir elbiseye büründüğünü veya nurdan bir gömlek giydiğini gören kimse, faydalanacağı bir ilim elde eder. Yahut Allah (C. C.)’a ibadet etmeye yönelir.
Rüyada tenasül uzvundan veya bazı azalarından nur çıktığını gören kimsenin, ilmiyle veya duasıyla faydalanılan bilgili bir çocuğu olur.


İhya Rüya Tabirleri :
Karanlıktan aydınlığa çıkmak kafir için imana,
günahkar için hidayete;
Nur görmek isyan ve tuğyandan sonra tövbe etmeye, körlükten sonra basirete; salih amele, hayırlı evlada, Kur’an’a ve alime;
Nurdan elbise giymek faydalı ilme, bedeninin herhangi bir yerinden nur çıktığını görmek ilim ve irfanı ile halka faydalı olacak bir erkek çocuğa;


Aydınlık bir ortamdan zulmete çıkmak zenginlikten sonra yoksulluğa, itibar görmeden sonra horlanmaya, hidayetten sonra sapıklığa ya da kör olmaya delalet eder.
 
  
 
Paylaşım için teşekkürler.
 
    
 
 

Similar threads


Üst Alt