*Esra*

GRAFİKER
Grafik Tasarım
Katılım
1 Eyl 2012
Mesajlar
12,742
Tepkime puanı
3,665
Puanları
113
ruya-tabirleri8szzp.jpg


Rüyada ÜTÜ YAPMAK Görmek

Rüyada ütü yapmak, gönlünce bir hayat sürmeye tabir edilir. Rüya sahibi ticaret hayatındaki iyileşme sayesinde zevki sefa içinde yaşayacak, şen kahkahalar atacak, akşam yemeklerine, gece davetlerine katılacak hem hareketli hem de eğlenceli bir hayat geçirecektir. Rüyada ütü yaptığını gören kişinin hem iş hayatındaki hem de aşk hayatındaki tüm tatsızlıklar ortadan kalkacak, her şey istediği gibi olacak, işler istediği yönde düzelecektir. Rüyada ütü yapmak, rüya sahibinin hayatından bozulan her ne varsa bunların düzelmesine ve olumlu yönde gelişme göstermesine delalet eder.

Rüyada Ütü Yaparken Yakmak
İyi giden işlerin tersine dönmesine, bu nedenle rüya sahibinin tatsız geçen günler yaşamasına tabir edilir. Rüyasında ütü yaparken yaktığını gören kişinin uzun süre peşini aksilikler bırakmayacak demektir.

Rüyada Gömlek Ütülemek
Rüyasında gömlek ütülediğini veya ütülendiğini gören kişi kendine yük olan ve sıkıntı veren her türlü meseleden kurtulacak demektir. Gömlek ütüsü yapılması veya farklı bir şeyin ütüsünün yapılması sonucunda, Rüya sahibi, kendisi için uğursuzluk getiren ve musibet yaşamasına neden olan kişileri de hayatından çıkararak, isabetli bir karar vermiş olacaktır.

Rüyada Pantolon Ütülenmesi
Rüyada Pantolon ütülendiğinin görülmesi, Rüya sahibinin kazancının artmasına işaret eder. İşlerin açılmasına vesile olacak bir olay olacağına ve bu durumun geçici değil baki kalacağına tabir edilir. Rüyada görülen pantolon rüya sahibinin cüzdanını, ütü de cüzdanındaki yani kazancındaki artışı simgeler.

Rüyada Ütü Görmek
Rüya sahibinin tüm dertlerine deva olacak bir işe gireceğine ve bu işte muvaffak olarak, rahata kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibi bu iş sayesinde eşini ve çocuklarını çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracak demektir.

Rüyada Ütü Almak
Rüya sahibinin kabiliyetlerinin farkında olduğuna ve sonunda bu kabiliyetleri sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına tabir edilir. Rüya sahibinin kendine olan inancının ve güveninin boşa çıkmayacağı anlamına gelir.
 
  
 
Emeklerin için çok teşekkür ederim...
 
    
 
 

Similar threads


Üst Alt