Güzel Hikayeler Güzel Hikayeler ve Yazılar

PelinSu*

✶✶✶ADMİN✶✶✶
Yönetici
ADMİN
Katılım
18 Tem 2016
Mesajlar
32,578
Tepkime puanı
19,730
Puanları
113
Güzel Hikayeler ve Yazılar
Charlie Chaplin bir röportajında babası ile
yaşadığı şu hikayeyi anlatmıştır;

Ufacık bir çocuktum, babam ile bir sirk şovunu izlemek için yola koyulduk. Bilet almak için sıraya geçtiğimizde önümüzde upuzun bir kuyruk vardı. Bizim hemen önümüzde de bir anne-baba ve altı çocuklu geniş bir aile yer alıyordu.

Bu ailenin yoksul bir aile olduğu her hallerinden belliydi, kıyafetleri eski fakat temizdi. Çocuklar birbirleri ile seyredecekleri şovdan konuşurken çok heyecanlı ve neşeli görünüyorlardı. Nitekim sıra onlara gelmişti, babaları hemen gişeye geçip biletlerin fiyatlarını sordu…
Gişedeki adam bilet fiyatlarını söylediğinde adam bir anda yutkunmaya başladı ve eşine dönerek üzgün ve mahcup bir halde bir şeyler fısıldadı. İşte tam bu esnada babam cebindeki 20 doları yere attı ve eğilerek parayı yerden aldı, daha sonra adamın omzuna dokunarak şunu söyledi:

“Beyefendi sanırım paranızı düşürdünüz!” O an adam babama yüzüne baktı ve gözleri dolu bir şekilde: “Çok teşekkür ederim efendim.” dedi.
Daha sonra adam biletleri alarak çocuklar ile birlikte içeri girdi, babam ise benim elimden tutarak sıradan çıkıverdi. Çünkü babamın o adama verdiği paradan başka parası yoktu…
93255119_145475699137oljtb.jpg
 
  
 
Emeğine sağlık Pelinsu paylaşıma tşkkr
harika bi paylaşımm
 
    
tsk
 
    
 
 
Üst Alt