Dua Evliyaların Dilek Duası, (Çok kuvvetli bir duadır okurken dikkatli olun)

HANIMAĞA

EMEKLİ ADMİN
Nisan Forum
Katılım
13 May 2012
Mesajlar
35,477
Tepkime puanı
8,886
Puanları
250
evliyalarndilekduas0yjxj.jpg


rtayzod6ncfcc_0vx0czlork79.gif

EVLİYALARIN DİLEK DUASI ( Dikkat Çok Kuvvetli Duadır Okurken Dikkatli Olun )(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onundileğini verir..!
rtayzod6ncfcc_0vx0czlork79.gif


PEYGAMBER EFENDİMİZİN DAİMA YAPTIĞI DUADIR:
Hz. Ali rasülümüzden s.a.v nakletti Hakikat şu ki Cibril a.s Rasülüllah efendimize geldi. Cebrail a.s Rasülümüzün yanında iken Ebu Zer çıka geldi.
Cibril a.s Ebu Zere baktı, Ya RasulAllah ben bu zatı tanıyorum bu Ebu Zerdir dedi.
Rasülümüz buyurdu:
Ey Allahın emini ey Cebrail siz Ebu Zeri nerden tanıyorsunuz.
Evet, Ya RasulAllah seni hak ile peygamber gönderen Allaha yemin ederim ki sema... arasında Ebu Zer tanınmıştır.[Yani ehli arzda tanındığından, melekler arasında daha fazla tanınmıştır.]
Rasulümüz; Bu fazla tanınması ne içindir?
Yaptığı duadan dolayıdır. Melekler onun yaptığı duaya hayran kalmışlardır. Ya RasulAllah sen yaptığı o duayı ona sor.

Rasüllulah efendimiz, Ya Ebu Zer senin yaptığın bir dua var mıdır?
Ebu Zer; Ya RasulAllah anam babam sana feda olsun ki var. Bana kimse öğretmedi o duayı. Ancak o dua on cümledir o duayı Rabbim bana ilham etmiştir. Ben o dua ile her gün 2 kere dua ediyorum. Kıbleye dönüyorum uzun müddet tespih ediyorum. Ona hamd ediyor tekbir getiriyorum.

Senin ümmetinden bir kimse o dua ile dua etmeye görsün, ancak onun günahları af olunur ki onun günahı denizköpüğünden daha fazla, yerdeki topraktan daha fazla olsa bile. Senin ümmetinden bir kimse bu dua ile mevlasına kavuşmaya görsün, o kimseye cennet âşık olur.


""Allaümme innii ese lüke iimaanen daaimen ve ese lüke kalben haaşian, ve ese lüke ılmen naafian, ve ese lüke yakıiinen saadigan, ve ese lüke diinen gıyemen, ve eselükel afiyete min külli beliyyeh, ve ese lüke temaamel aafiyeh, ve ese lüke devaamel aafiyeh, ve eselükeş şükra alel aafiyeh, ve eselükel ğinaa alennaas. ""

Ey benim Allahım ben senden, son nefeste çalınmayacak daimi bir iman, huşuu sahibi feyizli bir kalp, menfaat veren bir ilim, dosdoğru sadık olan kesin iman, dosdoğru din, her beladan afiyet, afiyetin tamamı, afiyetin devamını, afiyete karşı şükür etmemi, insanlara karşı tok gözlülük istiyorum..

rtayzod6ncfcc_0vx0czlork79.gif

Her hangi bir isteğin olması için;

Önce istenilen şey için niyet edilir sonra sırasıyla şağıdaki dular okunur.

Üç defa Zilzal suresi okunur.
11 defa İnşirah suresi okunur.
11 defa Fil suresi okunur.
11 defa slavat okunur.Okunacak salavat şöyledir.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedinin-nebiyyil-ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim


Daha sonrada kıbleye dönülerek 786 defa Bismillahirrahmanirrahim okunur ve niyet ettiğin şey için dua edilir.Bu işleme 7 gece devam edilir ve Allahınizniyle ve isterse,isteğine kavuşur.
inşallah

rtayzod6ncfcc_0vx0czlork79.gif


 
  
 
Cevap: Evliyaların Dilek Duası, (Çok kuvvetli bir duadır okurken dikkatli olun)

tesekkur
 
    
bu duaları paylaştığın için Allah bin kere razı olsun gerçekten çok tesirli dualar
 
    
PayLaşıм içiη Tsκ Lεr Haηıмaqa
 
    
paylasim icin tskler ALLAH razi olsun
 
    
Emeğe ve Paylaşıma Teşekkürler...
 
    
Güncellendi...
 
    
Emeğinize sağlık .Teşekkürler..
 
    
 
 
Üst Alt